UA-5996685-4

In het jaar 2015, waarin Johan Friso 44 jaar bestaat, presenteert JF met trots hun nieuwe show:
“Take 44”. Het is een show die u als publiek mee zal nemen in het productieproces van een film. Zo zal Johan Friso u een kijkje achter de schermen geven bij het voorbereiden en opnemen van een film: van het schrijven van het script, het uitvoeren van audities tot aan de voorbereidingen van de set voor de opnames. Uiteraard zullen een romantische liefdes-scene en een heftig actie-shot niet ontbreken. Zullen deze scènes in één keer op het witte doek verschijnen of zal er toch nog het één en ander aangepast moeten worden?

De show zal muzikaal omlijst worden door een diversiteit aan bekende en minder bekende muziekstukken. Zo speelt JF onder andere muziek van de componist Joe Hisaishi en muziek uit de film Mission: Impossible. Met deze show hopen staff en leden weer een uitdaging gevonden te hebben die het publiek en de jury in het seizoen 2015 weer volop vermaak zal bieden. De regie van deze show is, net zoals voorgaande jaren, weer geheel in eigen hand.

Het jaar 2015 belooft voor Johan Friso weer een fantastisch seizoen te worden, dus we hopen u graag te zien op de set van Johan Friso bij de opnames van Take 44 … “Scene 3, Take 44…Action!”
JF 2015 Logo V 2.0