UA-5996685-4


Adams bezoekt Juliana op eigen muzieksportveld

Op vrijdag 14 april j.l., bracht Adams Musical Instruments een bezoek aan De Juliana Korpsen Middelburg voor specifiek een kennismaking tussen de leden en het Adams Marchingbrass instrumentarium. Op hun eigenlijke vrije vrijdagavond waren de leden van de hornline al ruim op tijd aanwezig om een eerste blik te werpen – en de eerste noten te spelen op het instrumentarium dat wij in 2017 in gebruik hopen te mogen nemen.

Naar aanleiding van een eerste kennismaking in november 2016 met Adams Musical Instruments en zijn instrumenten is er afsproken om het enthousiasme dat de delegatie had opgedaan ook met de leden te delen. Dit zou gebeuren door middel van een bezoek aan één van onze repetities op Zeeuwse bodem. Afgelopen vrijdag mochten de leden tijdens een extra ingeplande repetitie de door Ruud Corstjens (Artist Support & Marketing/Sales) en Jeroen van Ginkel (Export/Sales) meegenomen instrumenten één voor één proberen. En wat waren de leden enthousiast! We kunnen wel zeggen dat zowel staff als leden als bestuur er het volste vertrouwen in hebben dat de instrumenten van Adams een uitstekende vervanging gaan zijn van ons huidige instrumentarium.

Ook stond er nog een officieel momentje op de planning. Zo werd een eerste intentieovereenkomst ondertekent waarin de eerste afspraken werden vastgelegd, werden er nog een aantal lopen zaken besproken en werd er met een goede vertegenwoordiging van het Juliana bestuur voorzichtig naar de toekomst gekeken en de wensen die aan de horizon verschijnen.

Voordat de instrumenten uit het het Limburgse Ittervoort definitief op ons eigen Muzieksportveld zullen verschijnen moet er eerst nog het nodige gebeuren. Achter de schermen word er nog hard gewerkt aan de nodige fondsenwerving. Wil jij weten hoe jij een bijdragen kan leveren aan de realisatie van de nieuwe hornline? Kom dan zaterdagvond langs op het Sportpark De Kruitmolen voor onze jaarlijkse Presentatieavond of houd onze website en Facebook in de gaten!Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Word fan op Facebook

  • Partners

  • Sponsors

    Reparatie atelier Reparatie atelier
  • Video