UA-5996685-4

Aanstaande zaterdag doen Johan Friso en Juliana mee aan het tweede DCN Contest van het jaar in Huizen.

Johan Friso doet mee in een sterk deelnemersveld. Ze gaan o.a. de competitie aan met Jong Jubal, Jong Beatrix en Confetti. Doordat Johan Friso de eerste wedstrijd heeft gewonnen, mogen ze zaterdag als laatste. De Cadet Class begint om 16:15.
Johan Friso zal om 17:00 hun show laten zien.

Juliana gaat in de ochtend nog een paar uur trainen en vertrek om 14:00 richting Huizen om daar Johan Friso aan te moedigen en zich vervolgens te gaan voorbereiden op de show, die om 21:05 zal zijn.

Juliana doet mee in een groot deelnemersveld met o.a. Jubal, Starriders (Duitsland), Con Spirito en DAP APeldoorn.
De afgelopen weken heeft Juliana de laatste minuut van de show toegevoegd en is er veel verbeterd in de andere delen van de show. Leden en staff hebben veel zin in het contest in Huizen.

Je kunt Johan Friso en Juliana aanstaande zaterdag volgen via FacebookTwitter & Vine(updates door middel van korte filmpjes)

Het contest in Huizen is voor Juliana niet het begin van de zomerstop. Op 4 juli vertrekt het korps voor 9 dagen richting Italie om daar verschillende optredens en clinics te geven en vervolgens af te sluiten met ddelname aan het Wereld Muziek Concours op zaterdag 13 juli.

Een volledig schema van de Italie tour wordt later gepubliceerd.

Tot zaterdag allemaal!