UA-5996685-4


Indoor Music Games naar Middelburg

De Indoor Music Games komen op zaterdag 23 april naar Middelburg. De contest wordt georganiseerd in samenwerking met Juliana Drum & Bugle Corps.

De Indoor Music Games zijn een serie wedstrijden van februari tot en met mei in diverse Europese landen, bedoeld voor groepen om te snuffelen aan wedstrijden zonder gelijk in het diepe te hoeven springen, en groepen die alvast feedback willen krijgen op hun programma voordat ze aan de zomercompetitie gaan deelnemen. Het jurysysteem van de Indoor Music Games wordt gebaseerd op het Europese jurysysteem van de European Music Games, en DCE-juryleden zullen de optredens beoordelen.

De wedstrijd in Middelburg wordt georganiseerd in samenwerking met Juliana. Op 23 april houdt Juliana ook haar jaarlijkse presentatieavond, en de twee evenementen zullen in elkaar worden verweven waardoor er een spectaculair programma kan worden geboden aan het publiek. “We staan volledig achter het initiatief van de Indoor Music Games en werken hier dan ook graag aan mee”, zegt Juliana-voorzitter Hiels Oving. “Het is een goede manier om meer groepen en mensen te betrekken bij onze activiteit.”

De eerste wedstrijd van de Indoor Music Games 2016 is op 27 februari in Dublin (Ierland), en het seizoen eindigt op zaterdag 21 mei in Glasgow (Schotland). Het volledige seizoen wordt spoedig gepresenteerd.Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Word fan op Facebook

  • Partners

  • Sponsors

    Reparatie atelier Reparatie atelier
  • Video