UA-5996685-4


Een maand gratis kennis maken met muzieksport!

De komende weken kun je bij Juliana Drum & Bugle Corps uit Middelburg gratis kennis maken met dé sportieve muzikale hobby! Juliana brengt elk jaar een compleet nieuwe show, in de uit Amerika afkomstige stijl “Drum & Bugle Corps”.

De komende maanden wordt er achter de schermen gewerkt aan een nieuw product, waarmee vanaf april volgend jaar weer volop wordt meegedaan aan wedstrijden en evenementen in binnen- en buitenland. Ook staan er vaak bijzondere optredens op de planning, zoals afgelopen jaar tijdens City of Dance en een trip naar Engeland! Naast het repeteren is er bij onze vereniging ook volop tijd voor gezamenlijke activiteiten, vriendschappen en plezier.

Er is nog plek voor drummers, koperblazers en bij de dansgroep. Meedoen kan vanaf de leeftijd van 15 jaar. Muzikale ervaring is niet vereist, want binnen de vereniging kun je in korte tijd worden klaargestoomd om op je eigen niveau deel te nemen. Binnen korte tijd zul je helemaal opgenomen zijn in het team van Juliana! Wil je meer weten over wat je kunt bereiken met dit team muzikale fanatiekelingen? Kijk dan snel op www.juliana.org voor meer filmpjes en meer info of stuur een bericht naar info@juliana.org Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Word fan op Facebook

  • Sponsors

    Reparatie atelier Reparatie atelier
  • Video