UA-5996685-4

Johan Friso en Juliana hebben beide het eerste deel van het competitieseizoen succesvol afgesloten met een respectievelijke tweede en derde plek

Voor Johan Friso begon de reis naar Huizen rond 10:00. Daar aangekomen hadden de kinderen nog wat vrije tijd en werd er begonnen met de warming up. De focus was er direct en dat was goed te merken tijdens de show. In Roosendaal was het allemaal nog wat onzeker, maar nu zat er veel energie in. Wow, wat een show! Met iets meer dan een punt achterstand op de nummer 1 en met de hoogste score op brass en percussion, een heel mooi resultaat!

10487542_856819147664963_1556459823532305257_nJuliana vertrok tegen het einde van de ochtend. Bij aankomst werd de vrachtwagen uitgeladen en was er daarna tijd om Johan Friso aan te moedigen. Hierna gingen elke secties apart nog wat dingen doornemen.

Voor Juliana was het dit seizoen de eerste keer dat er in competitie werd meegedaan dus dat was best spannend. De show ging aardig goed, zeker gezien de weinige repetitietijd die het korps heeft gehad de afgelopen weken. Een derde plek.

Jubal én Jong Jubal gingen er vandoor met de eerste plek. Gefeliciteerd!

In augustus gaan beide korpsen richting het Brabantse Bladel voor hun jaarlijkse trainingskamp om zich voor te bereiden op de septembermaand.Zowel Johan Friso als Juliana zullen meedoen met de Drum Corps Nederland Finals en Drum Corps Europe Finals. Juliana zal tussendoor ook nog naar Engeland afreizen om daar aan de DCUK Finals mee te doen.