UA-5996685-4

De productie beschrijft het tijdloze western verhaal over cowboys en bandieten die in constant conflict zijn. In conflict over de zeggenschap over de uitgestrekte vlaktes in het Westen van de Verenigde Staten. Johan Friso zal in 2016 elementen uit verscheidene western filmklassiekers gebruiken die het gevecht op en om deze vlaktes beschrijven. The good guys versus the bad guys, bankroven, een groot feest in de saloon en de welbekende shoot-out zijn enkele voorbeelden. Johan Friso zal deze elementen mengen met eigen ingrediƫnten en interpretaties om zo een compleet eigen(tijdse) western klassieker op het veld te zetten.

De storyline zal muzikaal omlijst worden door vele bekende western gerelateerde muziekstukken maar ook mindere bekende en uitdagende stukken zullen in de productie verweven worden. Inspiratie is gehaald uit onder andere werken van: Ennio Morricone, Jacques Offenbach, Alfred Newman and Scott Joplin.

Na het ongekende succes uit seizoen 2015 gaat Johan Friso met een nieuwe, frisse en jonge groep er weer helemaal voor om het publiek en de jury een show van formaat voor te schotelen. Net als voorgaande jaren wordt de productie geheel in eigen beheer ontwikkeld en uitgewerkt, wat er voor zorgt dat er weer een iconische Johan Friso-show op het veld zal verschijnen. We hopen u in 2016 graag te zien langs de velden om met ons een stap terug in de tijd zetten naar het Wilde Westen.