UA-5996685-4

De maand november stond voor Johan Friso aardig vol met optredens. Zo hebben ze een lampionnentocht begeleid en hebben ze de Sint binnengehaald in zowel Middelburg als Arnemuiden.

Natuurlijk zitten we naast deze optredens niet stil! Dit seizoen heeft het ledenaantal van JF een mooie groei doorgemaakt. Zo lopen we nu met 17 guard, 16 brass en 17 percussion. De start van het seizoen staat de basistechniek  centraal. Alle groepen werken hard om de basistechniek goed onder de knie te krijgen. Dit betekent voor de muzikale secties dat er zowel muzikaal als visueel aan de basis gewerkt wordt. Voor een aantal leden is alles nog helemaal nieuw. Het is bijzonder om te zien hoe snel zij het oppakken en met het niveau van de “oude” groep meedraaien!

Nu de sinterklaasoptredens achter de rug zijn, is het tijd om aan ons reguliere straatprogramma te gaan werken. JF zal dit jaar naar buiten gaan met twee nieuwe straat nummers: Pompeiï en Get Lucky.

In december gaan we een start maken met ons showprogramma. De leden hebben er erg veel zin in! Wilt u weten wat ons thema wordt dit jaar? Houd de komende week facebook of de Juliana website in de gaten!