UA-5996685-4

Na twee eerdere succesvolle tours in 2011 en 2013, zal Juliana in 2017 opnieuw afreizen naar het prachtige Italië om daar verschillende optredens te verzorgen. Daarnaast doet Juliana mee aan de World Band Challenge in Modena.

Het definitieve schema is nog niet helemaal rond, maar wat vast staat, is dat we zullen beginnen in San Felice Sul Panaro. Hier wordt elk jaar de World Band Challenge  (Quando la Banda Passo) gehouden. Ook in 2013 deed Juliana mee aan deze wedstrijd en behaalde toen een eerste plek. Naast de wedstrijd zullen er ook in de directe omgeving optredens worden verzorgd.

Hierna zal het korps afreizen richting de omgeving van Turijn. In San Benigno Canavese, is Juliana te gast bij General Vincent Marching Band. Naast een vrije dag in Turijn, zullen we hier diverse optredens en clinics gaan verzorgen. Na Turijn reizen we richting Kerkrade om op zaterdag 15 juli mee te doen aan het Wereld Muziek Concours. Zodra het volledige schema bekend is, maken we dat op de website en Facebook bekend.

Wil je ook mee naar Italië? We hebben nog diverse plekken vrij binnen het korps. Voor meer informatie kun je contact opnemen via staff@juliana.org