UA-5996685-4


Juliana organiseert Indoor Music Games 2017

Juliana gaat komend jaar het Nederlandse evenement van de Indoor Music Games en SoundSport organiseren op zaterdag 22 april. Het neemt de organisatie over van Drum Corps Europe.

De Indoor Music Games bestaan uit een serie indoorwedstrijden voor showgroepen, marching bands, showkorpsen, indoor percussion groepen en andere ensembles. In samenwerking met Drum Corps International en nationale partners in Europa worden tussen februari en mei in vier landen indoor evenementen gehouden.

Vorig jaar debuteerden de Indoor Music Games in Middelburg, en betrof het en samenwerking tussen de Juliana Korpsen Middelburg en Drum Corps Europe. Ditmaal is de organisatie geheel in handen van Juliana, waarbij Drum Corps Europe de juryleden levert. “De samenwerking is vorig jaar uitstekend bevallen”, zegt Edwin Baars van Juliana. “We kregen achteraf ontzettend veel positieve feedback van zowel deelnemers als toeschouwers. Het was dus een geslaagde test, waar we mee doorgaan.” De Indoor Music Games worden gecombineerd met de inmiddels bekende presentatie-avond van de Middelburgers.

Ook Drum Corps Europe kijkt tevreden terug. “De Indoor Music Games en SoundSport zijn een prachtig podium voor indoorgroepen, startende korpsen en kleinere ensembles om zich te presenteren aan een publiek”, legt IMG-coördinator Andy Hewlett. “Daarbij ligt de nadruk op entertainment, en is in tegenstelling tot het zomerseizoen de competitie minder nadrukkelijk aanwezig. De samenwerking met Juliana was grandioos, vandaar dat we graag terugkeren naar Middelburg.”

Naast de Nederlandse Indoor Music Games op zaterdag 22 april, zijn er ook wedstrijden in Dublin (Ierland – 18 februari), Glasgow (Schotland, 25 maart) en Lydney (Engeland – 8 april). Inschrijven is mogelijk vanaf 1 november.

1461617308ct0c0o4Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Word fan op Facebook

  • Partners

  • Sponsors

    Reparatie atelier Reparatie atelier
  • Video