UA-5996685-4


Juliana zoekt jou!

Juliana zoekt jou!
Na een rustige periode is Juliana weer volop bezig met de repetities van het nieuwe seizoen. De eerste muziek van de show “Poisoned” ligt al op de lessenaar en het belooft weer een enorm vet programma te worden. Voor het seizoen 2016 is Juliana nog wel hard op zoek enkele leden die het corps kunnen versterken.

Juliana heeft veel te bieden voor het seizoen 2016. Naast een goed programma waar een ervaren designteam hard aan werkt, staat er al een groep enthousiaste leden die er helemaal voor willen gaan. Ook staat er een staffteam met veel ervaring in Nederland en DCI!

In het winterseizoen zijn er een aantal vrije weekenden ingepland zodat je ook tijd overhoudt voor andere leuke dingen in je vrije tijd. De momenten dat er gerepeteerd wordt zal er dus erg efficiënt gewerkt worden en haal je dus veel voldoening uit de energie die je erin steekt! Verder wordt er ook gewerkt aan een compleet nieuw sportveld, dat speciaal wordt aangelegd voor Juliana en Johan Friso.

Er is met name nog plek in de field percussion en brass. Lijkt het je wat om je drumcorps-hobby weer een keertje goed op te pakken? Twijfel dan niet langer en kom snel een keertje langs! De eerste maand kun je gratis kennismaken. Heb je interesse, neem dan contact op met corps director Ralf Eversen via juliana@juliana.org of 0641014274.Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Word fan op Facebook

  • Partners

  • Sponsors

    Reparatie atelier Reparatie atelier
  • Video