UA-5996685-4

Nog niet alle optredens voor Johan Friso en Juliana zijn zeker, maar we kunnen wel alvast alle data van de de presentatieavond en wedstrijden geven zodat je dit nu al kunt noteren in je agenda!

Op 22 april trappen beide korpsen het seizoen af met de jaarlijkse presentatieavond. Hier worden de nieuwe show voor het eerst gepresenteerd aan het publiek. Ook dit jaar is deze avond weer een combinatie met de Indoor Music Games.

Wedstrijden
Zowel Johan Friso als Juliana hebben in 2017 weer een aantal wedstrijden op het programma staan. Zo doen beide korpsen mee aan de competitie van Drum Corps Nederland en Drum Corps Europe. Daarnaast is Juliana te gast op een wedstrijd in Italië en doen ze meer aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Johan Friso doet mee aan het jaarlijkse jeugdfestival dat word gehouden in Vlissingen.

 

3 juni
DCN Contest Roosendaal
Juliana & Johan Friso

10 juni
Veteranendag
Johan Friso

Taptoe Vlissingen
Juliana

24 juni
DCN Contest Huizen
Juliana & Johan Friso

8 juli
World Band Challenge, Modena, Italië,
Juliana

15 juli
Wereld Muziek Concours, Kerkrade
Juliana

9 september
Drum Corps Nederland Finale. Dordrecht
Juliana & Johan Friso

30 september
Drum Corps Europe Finale, Kerkrade
Juliana & Johan Friso

21 oktober
Taptoe Roubaix
Juliana

Naast de wedstrijden staan er ook nog veel optochten en taptoes in aanvraag. Binnenkort zullen we een overzicht maken met alle optredens zodat je in 2017 niets hoeft te missen Juliana en Johan Friso!