UA-5996685-4


Plannen voor Europese kampioenschappen 2018 vorderen

Samen met andere korpsen en partners, werken we er hard aan om opnieuw een Europese finale mogelijk maken in 2018. Onderstaand bericht komt van de nieuwe organisatie EDCA (European DrumCorps Association)

Sinds de recente aankondiging van de stichting Drum Corps Europe om alle activiteiten met onmiddellijke ingang te staken, hebben de voormalige partners van DCE; Engeland (DCUK), Ierland (IMBA), Nederland (Jubal/Juliana als showsponsors) en Duitsland (German Open en Rasteder Musiktage) overleg gehad over de Europese kampioenschappen 2018.

Velen zullen onze aankondiging m.b.t. de oprichting van een plaatsvervangende organisatie en onze plannen voor de nabije toekomst hebben gelezen.

 We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we de voormalige partners van DCE hebben kunnen behouden voor de nieuwe organisatie en dat we de Europese kampioenschappen op zaterdag 29 september 2018 kunnen gaan organiseren. Er zijn nog een aantal zaken m.b.t. de locatie en de inschrijvingen die moeten worden afgerond, maar we verwachten dat we hier meteen begin van volgend jaar officiële aankondigingen over kunnen doen.

Aanvullend spreken we in januari met de partners en het juryteam over de plannen voor 2019 en hoe we beter kunnen samenwerken en hoe deelnemers in de toekomst een stem kunnen hebben.

 Dit is een unieke mogelijkheid om een democratische en stabiele Europese organisatie te creëren, waar Nationale organisaties verantwoordelijk zijn voor hun eigen activiteiten, maar we tegelijkertijd kunnen bouwen aan een sterkere Europese drum corps organisatie.

 Binnenkort meer informatie!!Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Word fan op Facebook

  • Partners

  • Sponsors

    Reparatie atelier Reparatie atelier
  • Video