UA-5996685-4


Schema Italie tour

Donderdag 4 juli vertrek Juliana voor de tweede keer naar Italie. De eerste paar dagen zullen we verblijven in het plaatsje Lecco, aan het Como Meer. Hier zijn we in 2011 een week gebleven en dat is goed bevallen! We zijn daar te gast bij de  Italian Marching Show Band Associazione
Dit is de organisatie waar Juliana al enige jaren contact mee heeft en ons in 2011 naar Italie heeft gehaald. Ook gaan er regelmatig staffleden naar Italie om namens deze organisatie clinics te geven aan Italiaanse bands.

We komen op vrijdagochtend aan in Lecco en hebben ‘s avonds gelijk een concert en mars in het naastgelegen

De volgende dag is er tijd voor repetitie en wat vrije tijd. Aan het einde van de middag is er een korte mars in Lecco zelf en hebben we in de avond een grote show in het stadion in Lecco. Hieraan doen naast Juliana ook verschillende Italiaanse marching bands en drumcorps mee. Hier zullen we ongetwijfeld wat bekende zien van eerdere clinics die door de staff van Juliana in Italie zijn gegeven. Er wordt veel publiek verwacht en ook de posters (met Juliana erop) hangen al door de hele stad.

Op zondag is er tijd voor ontspanning. We gaan deze dag heerlijk naar een strandje aan het meer. Twee jaar geleden is Juliana ook op deze plek geweest en de leden vonden het geweldig!

Op maandag vertrekken we richting San Felice Sul Punaro Modena, waar we ‘s avonds mee zullen doen aan de 20ste editie van “Quando la Banda Passò″
Een prachtig festival en in mooi stadion. Naast Juliana zullen ook andere drumcorps aanwezig zijn waaronder Besana, Mosson, een drumcorps uit Indonesie én een marching band uit Thailand. Net als de show in Lecco, zal deze show worden bejureerd.

Ná de show rijdt de bus mee met onze collega’s van Mosson en vertrekken we richting het plaatsje Cogollo del Cengio. Hier zullen we op maandagnacht aankomen.

Op dinsdag hebben de leden een dag vrij en gaan we met de hele groep naar Venetie. Een dag waar nu al veel mensen naar uitkijken!
Op woensdag zal er worden gerepeteerd en wordt er ‘s avonds een show gegeven, samen met Mosson tijdens festiviteiten in het dorp.

Op donderdag zal Juliana Italie alweer verlaten om te vertrekken richting Kanne (Belgie) Hier zal de groep op donderdagavind aankomen en blijven t/m zaterdag.
Kanne ligt slechts 35 km van Kerkrade vandaag. Daar sluit Juliana de tour af met deelname aan het Wereld Muziek Concours. Juliana zal rond 17:30 optreden.

Al met al een flink schema. Leden en staff hebben er heel veel zin in.
Wil jij ons volgen en op de hoogte blijven van onze acitivteiten tijdens de tour? Hou dan vooral Facebook in de gaten. Hier zullen we proberen om zoveel mogelijk updates te geven en wellicht hier en daar wat filmpjes als het de internetverbinding het toelaat.
Je kan ons ook volgen op Twitter en Vine.

Ciao!Back to Top ↑
  • Word fan op Facebook

  • Partners

  • Sponsors

    Reparatie atelier Reparatie atelier
  • Video