UA-5996685-4


Sponsor je eigen vierkante meters!

De Juliana Korpsen hebben een nieuw veld en opslagruimte nodig. Om dit financieel haalbaar te maken kunt u helpen door symbolisch een vierkante meter veld te kopen. Verlaag met uw vierkante meter de financiële lasten voor de Juliana Korpsen, verhoog uw betrokkenheid en het belang van het behoud van Juliana Korpsen als zelfstandige vereniging voor de toekomst, voor onze leden!

Het veld is verdeeld in vierkante meters. Zodra iemand één of meerdere vierkante meters gras heeft gekocht komt diens naam of bedrijfsnaam op die plaats te staan op het digitale veld. In het clubhuis is ook een overzicht van wie welk stuk veld heeft gekocht. De aankopen kunnen via Facebook en Twitter gedeeld worden.

Ben jij straks ‘eigenaar’ van de 50 yard-line? Of heb je meer interesse in het pitvak of misschien de 1e hash?

De verkoop van vierkante meters veld moet nog € 3.500,- opleveren om niet alleen het veld op te knappen maar in het bijzonder het opslaggebouw, de verlichting en aankleding verder vorm te geven. De totale kosten voor het veld en het gebouw zijn € 15.000,-. De eerste 2000m2 is aan Zeeland Seaports NV en de gemeente Middelburg vergeven en 100m2 aan Accountantskantoor Rijkse. In totaal is er 5000m2 te  vergeven dus wees er snel bij.!
Eén vierkante meter kost u maar 5,-, met een minimale aankoop van 5m2.

Wil jij helpen bij onze nieuwe accommodatie? Mail dan snel naar vierkantemeter@juliana.org

 Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Word fan op Facebook

  • Partners

  • Sponsors

    Reparatie atelier Reparatie atelier
  • Video