UA-5996685-4


Sponsoring

Een muziekvereniging als de onze kan niet zonder donateurs en sponsoren. Als één van de grootste muziekverenigingen in Zeeland proberen wij muziek voor iedereen bereikbaar te maken door bijvoorbeeld gratis muziekles te geven voor kinderen van 7 jaar en de contributie voor onze drie verenigingen zo laag mogelijk te houden. Wat ook bijzonder is, is dat leden bij ons zelf geen instrument hoeven te kopen. Dit betaald de vereniging voor elk lid. Om dit zo te kunnen houden, kunnen wij elke bijdrage van donateurs of sponsoren gebruiken. Al vele bedrijven en personen zijn u voorgegaan!

Club van 100
De club van 100 is voor mensen die de vereniging een warm hart toedragen. Voor 100,- per jaar heb je verschillende voordelen zoals:
– Gratis toegang bij de jaarlijkse presentatieavond voor 2 personen
– Vermelding op de website
– Vermelding in het clubhuis
– Een jaarlijks evenement waar alle club van 100 leden en de business club leden gezellig samenkomen onder het genot van een hapje en drankje

Meer informatie over de Club van 100 is hier te vinden.

Juliana Business Club
Als bedrijf is het altijd lastig om aan alle sponsoraanvragen gehoor te geven. Dat weten we. Met de Juliana Business Club willen wij dan ook wat voor het bedrijf doen. Naast diverse uitingen op social media en een artikel op onze website, organiseren we ook een jaarlijkse netwerkborrel waar alle business club leden aanwezig zullen zijn. Deze avond wordt uiteraard aangekleed met muziek van onze diverse groepen. Tevens hebben wij een ANBI status waardoor er voor bedrijven nog een fiscaal voordeel te behalen valt. Meer informatie over de Juliana Businessclub is hier te vinden

Donateur
Donateur ben je vanaf 5,- per maand. Je steunt de vereniging met een kleine bijdrage en je wordt op de hoogte gehouden van alle evenementen en je hebt gratis toegang met twee personen tijdens de jaarlijkse presentatieavond.


flyer_4.25x5.5