Boek een muzikaal optreden

Met onze diverse onderdelen binnen de vereniging kunnen we een grote diversiteit aan muzikale optredens bieden:

 

  • Parade/optochten

  • Concert

  • Bedrijfsfeest

  • Kerstoptreden, Sinterklaas optredens etc.

Kijk gerust eens bij de verschillende onderdelen van de vereniging en neem contact met ons op voor de mogelijkheden via boekingen@juliana.org

Show

Juliana staat bekend om hun spectaculaire muziekshows. Elk jaar is er een ander thema en staat het korps garant voor een spectaculaire show op uw evenement. De snelle choreografie in combinatie met mooie en flitsende muziek is een lust voor het oog en oor.
Met de showoptredens staat Juliana hoog aangeschreven. Zo zijn er meerdere gouden medailles behaald op het Wereld Muziek Concours en is Juliana driemaal Nederlands Kampioen geworden in de Nederlandse Drumcorps Competitie.

Optochten

Een bloemencorso, een avondvierdaagse of een carnavalsoptocht? Juliana zorgt voor de muzikale omlijsting en laat het publiek genieten tijdens het evenement. Met moderne muziek en veel energie zorgen we er voor dat de mensen genieten!

Evenementen & Bedrijfsfeesten

Naast showoptredens en optochten, is Juliana ook te boeken voor andere evenementen zoals evenementen en bedrijfsfeesten. Een optreden, geheel afgestemd op uw wensen en budget. Ook is er de mogelijkheid om alleen onze drumline te boeken voor een spetterend optreden.