Na bijna drie jaar niet te hebben opgetreden, hadden we op 10 december het eerste concert van het nieuwe Juliana Orchestra! De avond werd gehouden in Poppodium De Spot in Middelburg.

Rond 19:15 kwamen de eerste bezoekers al binnen. Onder begeleiding van Sanja & Friends kon alvast worden bij gekletst, want veel mensen hadden elkaar al een tijd niet meer gezien. Hierna was het tijd voor Juliana Slag & Vlag. Een speciale groep binnen onze vereniging. Wat hebben ze het goed gedaan!

Daarna het (nieuwe) Juliana Orchestra. Nu nog met de coverband, maar vanaf 2023 helemaal zelfstandig! Mensen waren verrast en de muziek klonk heerlijk in de oren. Van muziek van Stevie Wonder tot aan Mark Ronson en van Tom Jones tot Queen. Heerlijk!

Het optreden duurde ongeveer 40 minuten. Hierna ging Coverband Recovery verder en konden de leden bijpraten en feesten met de vele oud leden die waren komen kijk.

Het was een geslaagde avond. Dit gaan we volgend jaar zeker weer doen. Momenteel houden we kerstvakantie, maar op vrijdag 13 januari gaan we weer van start. Dit is ook gelijk de eerste open repetitie. Heb je interesse om een keer te komen kijken? Kom dan voor op vrijdag 13 juni langs in ons clubgebouw. De deuren zijn vanaf 19:30 open!