Een paar weken geleden ben ik afgereisd naar Arizona om daar auditie te doen bij The Academy.
Mijn eerste DCI avontuur in 2018 met Oregon Crusaders was mij heel goed bevallen, dus ik had besloten dat ik absoluut nog één (of meerdere) zomers wilde gaan lopen.

De keuze voor The Academy was vrij snel gemaakt, want een aantal stafleden die ik nog kende uit 2018 en waar ik graag nog meer van wil leren, geven inmiddels les bij dit corps. Daarnaast vind ik de shows van The
Academy altijd heel leuk om te zien, dus dit corps moest wel een goede keus zijn.

Ik ben zowel in januari als in februari naar een camp in Arizona geweest en allebei de keren voelde ik me direct thuis in het corps. Het was sowieso al leuk om weer veel bekenden te zien die ik al sinds het finalsweekend in 2018 niet meer gezien had, zoals mijn seatpartner van die zomer. Maar ook vond ik het natuurlijk super leuk om weer een heleboel nieuwe mensen te kunnen ontmoeten.

Tijdens het camp in februari kreeg ik te horen dat ik een contract kreeg op euphonium, hier was ik natuurlijk enorm blij mee! Naast mij waren er nog 2 Nederlanders aanwezig tijdens het camp en ook zij hebben een contract gekregen, dat maakte het weekend al helemaal bijzonder.

Ik heb super veel zin om deze zomer bij The Academy te mogen doorbrengen! Alle leden van het corps zijn al erg enthousiast over de showmuziek die we tot nu toe hebben en er worden al veel speculaties gedaan over het showthema. Ik denk aan de andere kant ook wel dat het nog best een zware zomer kan worden, aangezien het in Arizona best heel warm is en zo’n euphonium nou ook niet echt weinig weegt, maar dat komt vast helemaal goed! In april zal ik nog een weekje naar Arizona gaan om nog een camp bij te wonen en dan kan eind mei het echte werk gaan beginnen!