Muziekles

Muziek leren spelen is een ervaring voor het leven.

Muziek luisteren en maken is goed voor de ontwikkeling van de hersenen. Het heeft invloed op de intelligentie en de sociale vaardigheden.

Je wordt er slimmer van en het is goed voor de gezondheid. Je leert je concentreren en het stimuleert doorzettingsvermogen. En dat geeft een positiever zelfbeeld als resultaat.

Voordelen van Juliana Korpsen Middelburg:

  • Muziek en bewegen kan je eigenlijk niet los van elkaar zien. Bij Juliana Korpsen Middelburg combineren we deze elementen. Door muziek en dans tijdens een show of marcheren bij een optocht.
  • Je krijgt een muziekinstrument in bruikleen om thuis mee te oefenen.
  • Je kind krijgt een stuk discipline mee. Regels en afspraken zijn nodig om er een mooie show of mars van te kunnen maken. Je bereikt niet zomaar de Europese top van de muziekwereld.
  • Je bent echt een onderdeel van een geheel. Repeteren met elkaar, in een grote gezellige groep. Er wordt heel wat gelachen.
  • Regelmatig zijn er activiteiten buiten de muzieklessen om, zoals gourmetten, een feestavond of een speurtocht.
  • Kosten liggen veel lager dan bij een muziekschool (kosten muziekschool per jaar > 800 euro voor een half uur per week). Bij Johan Friso repeteren we 1-3 keer in de week van zeker 1,5 uur.

Tarieven

Music Kids:                 7-16 jaar                    €4,50 per maand (inclusief direct deelname aan Johan Friso, dus geen dubbele kosten)

Johan Friso:                7-16 jaar                     €13,50 per maand (na definitieve overstap van Music Kids naar Johan Friso)

Juliana:                        vanaf 16 jaar              €17,50 per maand