Ben jij een muzikant of zanger(es) en op zoek naar een nieuwe en opwindende uitdaging? Zoek niet verder! Wij zijn een splinternieuw poporkest op zoek naar een gitarist, zanger/zangeres, saxofonisten en trombone spelers om ons geluid compleet te maken.

Onze muziekstijl is voornamelijk gericht op pop, rock, funk en soul, dus als jij van deze genres houdt, dan ben jij degene die we zoeken!

Ons poporkest is onderdeel van de gezelligste muziekvereniging van Middelburg en ons doel is:te gekke muziek maken en veel gezelligheid. Onder leiding van onze professionele dirigent maken we momenteel grote stappen en zou het te gek zijn als er nog een paar muzikanten bij komen.

Dus, als jij denkt dat je de juiste muzikale skills hebt en het ook nog eens gezellig vindt om deel uit te maken van een gezellige club muzikanten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We kijken er naar uit om samen te spelen en samen met jou het publiek te laten swingen met onze fantastische muziek. Wil je een keer meedoen? Neem dan contact met ons op via Harrold de Raad. harrold@juliana.org