Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je site navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële site bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, XYZ heeft meer dan 2000 mensen in dienst en doen allemaal fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!

Music Kids

Leer een muziek instrument spelen en doe meteen mee met de showband.  Of hou je meer van dansen? Dan kun je meedoen met de Guard (vlaggen).

Johan Friso

Johan Friso is het muziekkorps tot 16 jaar. Als je meedoet als Music Kid, dan doe je meteen mee met Johan Friso. Je kunt kiezen tussen trompet, drummen of vlaggen.

Juliana

Juliana is het muziekkorps voor iedereen vanaf 16 jaar. Al jaren staat dit toonaangevende drumcorps aan de top in Europa. Ze treden ook op bij evenementen en taptoes.

Humoreske

Dit amusementsorkest speelt fijne, afwisselende muziek met een knipoog. En dat zorgt vooral voor veel plezier!

Slag & Vlag

Het nieuwste onderdeel van onze vereniging. Juliana Slag & Vlag is een groep waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen drummen of dansen met een vlag.